0
BOLETS DE PRIMAVERA A TARDOR

BOLETS DE PRIMAVERA A TARDOR

ESCANEZ MONFERRER, LLUC

8,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
EL FARREL EDICIONS
Año de edición:
2022
Materia
Micologia - bolets
ISBN:
978-84-17116-53-8
Encuadernación:
Otros
8,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a favoritos

L’objectiu fonamental d’aquesta guia de camp és donar a conèixer el principals bolets que es poden trobar al nostre territori. En total són 58 espècies, principalment comestibles, algunes no comestibles i les principals espècies tòxiques.

El llibre consta de diferents parts, que són la descripció de les principals característiques dels bolets, l’hàbitat, l’època de collita, les confusions amb altres bolets i la manera de cuinar-los.

Les fitxes es complementen amb fotografies molt descriptives on es pot veure –en la major part– el barret, el peu i les làmines de sota, a fi de facilitar el seu reconeixement. També s’indica en un lloc destacat si són comestibles, no comestibles, tòxics o si són tòxics mortals. Perquè els bolets a l’hora de collir-los no han d’oferir cap mena de dubte.

Les fitxes s’han ordenat de la següent manera: primer els de primavera, després els de la tardor i per ordre alfabètic.

A la introducció hi trobareu: les parts dels bolets, els seus hàbitats i com conservar-los, entre d’altres aspectes.

Artículos relacionados

 • BOLETS DELS PAÏSOS CATALANS I ELS SEUS NOMS POPULARS
  BOLETS DELS PAÏSOS CATALANS I ELS SEUS NOMS POPULARS
  VIDAL FRIGOLA, JOSEP MARIA / BALLESTEROS SAGARRA, ENRIC
  Nova edició de “Bolets dels Països Catalans” La primera edició de 2013 recollia 390 espècies, amb fotografia, descripció de la morfologia, hàbitats, comestibilitat i possibles confusions amb d'altres bolets, sobretot els tòxics. Des de 2013 a ençà, amb el desenvolupament de noves tècniques d'anàlisi, s'han produït canvis substancials en la sistemàtica de la classificació tradic...
  Disponible en 1 semana

  39,50 €

 • ELS BOLETS DE LA SAFOR I ZONES LIMÍTROFES
  ELS BOLETS DE LA SAFOR I ZONES LIMÍTROFES
  GARCÍA CATALÁ, SANTIAGO
  Amb aquesta obra es pretén abordar el coneixement dels bolets que creixen als nostres ecosistemes. El lector hi trobarà la informació per a identificar les principals espècies que es poden recol·lectar durant les eixides pels paratges de la Safor i els seus voltants. ...
  Disponible en 1 semana

  12,00 €